Sbírka: nové tabule pro naučnou stezku

Pomozte nám obnovit tabule naučné stezky Nadějkovsko! Opotřebované tabule vyměníme, texty doplníme o aktuální informace, obrázky a QR kódy. Máme truhláře, grafičku, kvalitní podklady pro texty i ochotné ruce k práci na upevnění tabulí. Chybí nám jenom peníze na jejich výrobu. Za pomoci programu „Místo, kde žijeme“ Nadace VIA jsme proto vyhlásili sbírku – najdete ji na tomto odkaze nebo přes QR kód:

Chceme zachovat tradiční vzhled dřevěné desky se stříškou, texty aktualizovat, doplnit fotografiemi, obrázky a QR kódy s odkazy na podrobnější informace a dopřát jim kvalitní grafickou úpravu. Autorkou návrhu na nový vzhled textu je grafička Štěpánka Našincová:

Budeme velmi rádi, když obnovu tabulí finančně podpoříte!

Náklady na výrobu jedné nové tabule, včetně grafické úpravy textu, jsou 2500 Kč. Můžete si „adoptovat“ jednu konkrétní z nich – chcete-li si ji vybrat, seznam jednotlivých zastavení a mapu najdete na stránce Naučná stezka. Do vzkazu k platbě pak napište, o kterou tabuli máte zájem. Přispět samozřejmě můžete i drobnější částkou, každá podpora je vítaná! Potvrzení o daru vám rádi vystavíme.

Vybereme-li více, použijeme peníze na další činnost spolku – péči o cesty a výsadby, vycházky, besedy v Čajovně Na stezce. Větší částka by nám umožnila i vydání brožury o stezce s novými texty. Vybereme-li méně, budeme tabule na stezce vyměňovat postupně.

Projekt byl podpořen z programu Místo, kde žijeme.
Každou korunu, kterou darujete, nám Nadace Via zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

Příspěvek byl publikován v rubrice Cesty a stezky a jeho autorem je Olina. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.