Potulka ještě nekončí

V sobotu 28. září si Svatováclavskou potulku – vycházku po méně známých a obnovených cestách Nadějkovska – prošlo více než dvě stě poutníků.

Výtvarné objekty, které pro tuto příležitost vytvořili místní i přespolní umělci, zůstanou na trase potulky do 20. října. Všichni, kdo v sobotu neměli čas, chtějí se vrátit nebo radši chodí o samotě, se tedy na potulku mohou stále vypravit. Cesta je vyznačená bílými kameny a obrázky panáčka – poutníka. Tady je odkaz na mapu (na mapy.cz). Zbylé tištěné mapy s vyznačenými zastaveními a jejich popisem, jsou k rozebrání v autobusové zastávce v Nadějkově:

nebo si mapu můžete stáhnout zde:

Fotky z potulky postupně přidáváme na stránku Svatováclavská potulka.

V neděli 20. října projekt uzavřeme divadelním zážitkem Při chůzi, který uvede Missing Pages Theatre Aleny Skálové v Čajovně Na stezce. Počet míst je omezen, rezervovat si je můžete mailem na adresu olga.nadejkov(zavináč)gmail.com nebo přes sms na číslo 737 166 733.

Akci pořádají spolky Naplaveno, Zachovalý kraj, z.s., Okrašlovací spolek pro Nadějkov a okolí a ČB-EHMK 2028.

Příspěvek byl publikován v rubrice Cesty a stezky a jeho autorem je Olina. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.