Podzimní čajovny

Začátek letošních čajoven je trochu netradiční. Na Svatováclavskou potulku navazuje 28. září od 18 hodin setkání s básníky a poutníky Luďkem Čertíkem a Tomášem Míkou. Budeme mluvit o chůzi krajinou, o tom, co cestou potkáváme, slyšíme, cítíme…

Tato čajovna i potulka se konají v rámci projektu „Propojeni krajinou“, na němž spolek Zachovalý kraj spolupracuje se spolkem Naplaveno ze Stružince, Okrašlovacím spolkem pro Nadějkov a okolí a iniciativou České Budějovice – Evropské hlavní město kultury 2028.

Projekt uzavře 20. října divadelní zážitek „Při chůzi“ Aleny Skálové (Missing Page Theatre), také v Čajovně Na stezce. Proběhne dvakrát za sebou, od 15.30 a 16.30 v bývalém nadějkovském kině; můžete si vybrat čas, který vám lépe vyhovuje. Představení je vhodné pro děti od 8 let s rodiči a pro dospělé a jeho kapacita je omezená na 15 lidí. Svoje místo si můžete rezervovat na mailu olga.nadejkov(zavináč)gmail.com nebo přes sms na číslo 737 166 733.

Od listopadu se vracíme k pravidelné době a čajovny budou vždy první sobotu v měsíci od 17 hodin. Ve dnech 2. listopadu a 7. prosince se sejdeme s Jindrou Částkou a podíváme se s ním do Ekvádoru.
Současně můžeme Jindrovi poděkovat za tabule, které vyrobil pro naučnou stezku – je totiž nejen cestovatel, přírodovědec a výborný učitel, ale i truhlář.

Podrobnosti k programu najdete na stránce Bude v Čajovně.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Olina. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.